"Naracsin"
sponsored links
Tegnap már tõmondatokban beszámoltam újsütetû szerelmem tárgyairól, vagyis, hogy mennyire megérintettek a váci Desszert Szalon pompás õszi/téli süteménykollekciójának egyes kreációi. A Fugu mellett kivált a Capucin névre hallgató desszertkülönlegesség ragadta meg a fantáziámat és hergelte az ízlelõbimbóimat (mondjuk, ha arról van szó, a tavalyi Obsitosért is tûzbe mennék, kivált, ha diabetikus...).
Hergelte, hergelte, eladdig hergelte, míg nosza rajta, a magam felettébb ügyetlenke módján neki nem veselkedtem a házi reprónak. (Hadd tegyem hozzá a valóságban még élethûbben festett, az illusztrációk anyu szerint sem adják vissza hûen a hasonlóságot, sajnos:()
Módosítások történtek persze, igyekeztem a hûtõben fellelhetõ alapanyagokhoz szabni a luxusdesszertet diab kivitelben. És persze a süti nevét is az átalakításokhoz igazítottam. A tetejére kerülõ narancsos mézkaramell miatt kereszteltem ...